Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    WhatsApp para transferi özelliği geliyor!

    WhatsApp uygulaması için dikkat çekici bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Facebook Messenger üzerinden para transferi özelliğini geliştiren Facebook, bu özelliği şimdi de WhatsApp’a uyarlayacak.

    WhatsApp para transferi özelliği geliyor!

    Facebook tarafından satın alınan WhatsApp için Hindistan’da test edilmek üzere kişiden kişiye para transferi özelliği geleceği ortaya çıktı. Hindistan’da 200 milyondan fazla kullanıcısı olan WhatsApp’ın Hindistan’ı başlangıç noktsı seçmesindeki önemli sebeplerden biri bu bölgede daha önce bu servisin denenmiş olması.

    Reklam
    Reklam

    Truecaller servisi, Hindistan’da kişiden kişiye para transferi özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu çözüm için ise PayTM ve FreeCharge gibi servislerin kullanılması gündemde. Truecaller’ın ICICI Bankası ile yaptığı iş ortaklığı, WhatsApp için de bir başlangıç noktası olabilir. 

    Bu noktada ise WhatsApp üzerinden kişiden kişiye para transferinin güvenliğini sağlamak çok önemli bir detay. Resmi olarak açıklanmayan bu gelişmenin Hindistan sonrasında hangi bölgelerde devam edeceği ise merak konusu.

    :: WhatsApp para transferi özelliğini kullanır mısınız?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      Türkiye de fazla tercih edilmeyeceğini düşünüyorum sonuçta insanlar zor kazandıkları parayı %100 güvenmedikleri bir araç ile transfer etmezler bu risktir teknolojiyi doğru tanıyan insanlar çok az, bunun verdiği bi güvensizlikte oluşur. online alışverişler bile yeni yeni kabulleniliyor. Neyse, ben şeyi sorcam bu S8 öven haberler neden yok artık?

    2. SDN Okuru

      eğer havale ücreti 1 dolar falan olursa uluslararasında çok iş yapar. bankalara, westernunion'lara o kadar paraları kaptırmayız.

    3. SDN Okuru

      neden para işine giriyor ?

    4. SDN Okuru

      Yedirmezler öyle 1 dolar falan…

    5. SDN Okuru

      bence çok popüler olur, fakat kolay kolay vergilendirilemeyeceği için öncelikle ülkemizde yasaklanır, tıpkı paypal gibi.. hemde bence komple whats app yasaklanır, demedi demeyin..

    6. SDN Okuru

      Yine kredi kartı bilgileri ister. Ya kredi kartı kullandıktan sonra lazım değilki başka bir yöntem.

    7. SDN Okuru

      Kanka 50 kuruş ver diyenler ortaya çıkar artık

    8. SDN Okuru

      komisyon falan normal seviyelerde olursa cidden herşeyi sollar hatta alışveriş sitelerinde ödeme yolu whatsapp olursa cidden paypalı devirir zaten bu yıl gelecekmiş gelene kadar parçalar ortalıgı

    9. SDN Okuru

      bahis şirketlerine para akmaya başlayınca ülkemizde yasaklanır yada hiç gelmez

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap