Reklam

Yeni Tomb Raider oyunu geliyor! İşte ilk video

12
Reklam

Oyun dünyasının klasikleşmiş serilerinden olan Tomb Raider’ın yeni oyunu geliştirilme aşamasında. Crystal Dynamics tarafından yapılan resmi açıklamaya göre yeni Tomb Raider, Unreal Engine 5 motoruyla hazırlanacak. İşte yeni Tomb Raider’dan beklediklerimiz.

Oyun dünyasının merakla beklediği Unreal Engine 5 tanıtıldı!

Unreal Engine 5’li Tomb Raider ne zaman çıkacak?

En son 2018 yılında Shadow of the Tomb Raider ile oyuncuların karşısına çıkan Lara Croft, yeni bir maceraya girmeye hazırlanıyor. Oyunun geliştiricisi Crystal Dynamics tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni aksiyon UE 5 motoru kullanılarak oluşturulacak.

Reklam

Lara Croft’lu yeni maceranın çıkış yapacağı onaylanmış olsa da, ortada henüz bir oyun olmadığını belirtmek gerekiyor. Sosyal medyadan yayınlanan videoda Crystal Dynamics’ten bir temsilci, geliştirme ekibinin serinin bir sonraki oyunu için çalışmaya başladığını doğruladı.

Ancak şirket, “bir sonraki seviye hikaye anlatımı ve oyun deneyimi” yaratmak için yeni bir oyun motoruna geçiş yaptı. Epic Games’in Unreal Engine 5 motoruyla tasarlanacak yeni Lara Croft, muhtemelen tüm serinin en gerçekçi karakteri olacak.

Crystal Dynamics’in yeni oyunla ilgili olarak paylaştığı tek bilgi, geliştirmenin resmen başladığı yönünde. AAA seviyesindeki oyunların çok fazla sahneye sahip olduğunu göz önünde bulundurursak, bir sonraki yapım en azından birkaç yıl boyunca sessizliğini koruyacak.

Ayrıca Lara Croft’un hangi ülkeye gideceği ve oyunun nasıl bir hikayeyi konu alacağına dair de henüz bilgi bulunmuyor. Ancak son oyunlardaki “daha fazla savaş ve daha fazla bulmaca” gibi taktiklerin devam edeceğini düşünüyoruz. Yeni yapım muhtemelen PC, PS5 ve Xbox Series X/S için duyurulacak.

Peki ya siz Unreal Engine 5 ile geliştirilen Tomb Raider’dan neler bekliyorsunuz? Görüşlerinizi SDN Forum‘da veya yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

12 Yorum

  1. Muhteşem hayatımın anlamı Lara Croft çok mutlu oluyorum bütün serisi var oyunların sabırsızlıkla bekliyorum.

  2. oyunun traileri bakalım ne zaman gelecek kendi sitesinde yeni oyun bilgiler güncellekcenekmi eski oyun bilgileri var web sayfasında e3 olmayacak bu sene umarım oyun türkçe uzun soluklu hikayesi güzel olur bekleyip görecegiz

  3. Oyun grafikleri ve görseller yükseldikce gereken pc kriterleri de yükseliyor. Ama kaç kişide o kriterleri karşılayacak pc var? 🤔

  4. böyle mükemmel bir oyunla hağla ilgilenmeleri çok güzel silenth hill gibi oyunlar yok olup gitti tomb raider mükemmel bir şekilde devam ediyor

  5. Ben laranın yüz yapısını çok kızgın gibi hissettim öyle gördüm oyunu yapacak şirket bunda değişiklik yaparsa çok iyi olur

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version