IFA 2016‘da tanıtılan en yenilikçi ürünlerden biri hiç şüphesiz Lenovo Yoga Book oldu. 2 farklı kalem modu ile kullanılabilen Yoga Book, hem kağıt üzerine hem de stylus pad üzerinden bizlere yazı yazma imkanı sunuyor.
Bunların dışında hem tablet, hem de notebook gibi kullanılabilen ürün, özel menteşesi sayesinde All in One bilgisayarlar gibi de durabiliyor.
Bu videomuzda Lenovo Yoga Book‘u sizler için deneyimledik. Hem Holo klavyesinin hissini, hem stylus kalem ile yazma deneyimini hem de araya kağıt koyarak EMR teknolojisini kullanarak yazının dijitale aktarılmasını sizlere gösterdik.
Tüm bunlara ek olarak Android işletim sistemini kullanan Yoga Book sürümündeki yeni pencere sistemini de sizlere gösterdik. İşte o video. İyi seyirler.
#video_12947#
Lenovo Yoga Book Özellikleri
Lenovo’nun yeni dönüştürülebilir bilgisayarı Yoga Book, gücünü Intel’in yeni nesil Atom X5 işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM’in yer aldığı bilgisayar, kullanıcılara 64 GB depolama alanı sunuyor. Tabi, depolama alanının yetersiz kaldığı durumlarda microSD kart ile hafızayı artırabiliyorsunuz.
10.1 inç boyutundaki IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan Yoga Book, Dolby Almos teknolojisi ile üst seviye bir ses kalitesi sunarken, 15 saate varan batarya süresi ile gün içerisinde şarj ihtiyacı olmadan sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmenizi sağlıyor. Ayrıca, hızlı şarj teknolojisi ile Lenovo Yoga Book’u kısa bir süre içerisinde şarj edebilirsiniz.
Dokunmatik Halo Klavye Teknolojisi
Yoga Book’un kullanıcı deneyimini farklı bir noktaya taşıyan Halo klavye özelliği, dokunmatik yapısı ile normal klavyelere göre sessiz ve konforlu bir deneyim sunuyor.
Windows işletim sistemi ile kullanıcıları kısıtlamak istemeyen Lenovo, Yoga Book için Android işletim sistemi seçeneğini sunuyor. Klavyenin kısayol tuşları dahil olmak üzere tamamen çalıştığı Android versiyonunda, birden fazla pencereyi aynı anda görüntüleyebiliyorsunuz.
Lenovo Yoga Book’un EMR teknolojisini kullanan gelişmiş kalemi oldukça detaylı çizimler yapmanıza imkan tanımasının yanı sıra, ekran üzerine bir kağıt bile koysanız not almaya devam edebilmenizi sağlıyor.
:: Lenovo Yoga Book’u nasıl buldunuz? EMR teknolojisi ile notlarınızı almayı düşünür müsünüz?
Lenevo bu sene baya bir şey çıkarttı
Çok gereksiz
note 4 daha iyi
Ürün Türkiye'ye gelecek mi . Gelecekse ne zaman ? Ve fiyatı ne olacak ? Hangi versiyonu gelecek . Cevap verirseniz sevinirim
Şanal klavye türkçe olabiliyor mu? Yada ben istediğim tuşu istediğim yere koyabiliyor muyum?
Atom a o kadar para verilmez
Hocam ürünün dolar lansmanı ne? Yani bize kaç lira kitlerler? Almayı istiyorum ama ben
İyi Güzel.
windows olanında photoshop vs gibi bazı grafik programları kullanabiliyorsak bir nebze iş görür gibi…
bu söz kalıbı fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.
Aşırı saçma alet holo klavye kullanacaksam neden ekran klavyesi kullanmayayım kalemi imleç ile kullanayım koca ekran dururken kalem modu ekle kalem çıktımı ekran dokunmatiği farklı çalışsa olmuyormu misal photoshop kullanırlen öyle neyse aşırı saçma alet… bir tek android üzerindeki değişiklik fena değil