Reklam

48 MP kameralı Redmi Note 7’den büyük başarı!

35
Redmi Note 7
Reklam

Hatırlarsanız, geçtiğimiz haftalarda Redmi’nin ilk modeli olan 48 MP kameralı Redmi Note 7 tanıtılmıştı. Dikkat çekici tasarımı ve özellikleriyle ön plana çıkmayı başaran Redmi Note 7, bugün ise büyük bir başarıya imza attı.

Xiaomi Mi 9 özellikleri doğrulandı!

48 MP kameralı Redmi Note 7’den büyük başarı!

Çin yerel saati ile 10:00′da Xiaomi’nin resmi sitesi üzerinde satışa sunulan Redmi Note 7 modellerinin yaklaşık olarak 11 dakika içerisinde tüm stoklarının tükendiği açıklandı.

Kullanıcıların yoğun ilgisinden dolayı hızlıca tükenen Redmi Note 7 stokları hakkında bir takım açıklamalarda bulunan Xiaomi, sonraki partinin 1 Şubat 2019‘dan itibaren satışa sunulacağını da müjdeledi.

Reklam

Hatırlarsanız, daha önceki partide 2 dakika 50 saniye de tükenen Note 7 modelleri ilk satışa sunulduğu günde de 8 dakika 36 saniyede tükenmişti. Peki, Çinli kullanıcıların büyük ilgisi ile karşılaşan söz konusu Redmi Note 7 özellikleri neler sunuyor? Gelin, kısaca hatırlayalım.

Redmi Note 7 özellikleri

Redmi Note 7 özellikleri neler sunuyor?

6.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan modelde Full HD+ çözünürlük sunuluyor. Qualcomm Snapdragon 660 işlemciden gücünü alan model 3/32 GB, 4/64 GB ve 6/64 GB RAM ve dahili hafıza seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ayrıca microSD kart desteği sayesinde hafızayı arttırmakta mümkün.

48 Megapiksellik Sony IMX586 sensörün kullanıldığı telefonda 5 Megapiksellik ikinci kamerada arkada yerini alıyor. Ön yüzde ise 13 Megapiksellik selfie kamerası mevcut. 4000 mAh kapasiteli bataryadan güç alan Redmi Note 7 depolama ve RAM seçeneklerine göre 147, 177 ve 206 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Redmi Note 7 özellikleri

Ekran: 6.3 inç, 2340×1080 piksel,  Full HD+ ekran 19,5:9 en-boy, 450 nit, 1500/1 kontrast IPS LCD panel
İşlemci:  Qualcomm Snapdragon 660 v2
RAM: 3/4/6 GB RAM
Depolama: microSD ile artırılabilen 32/64 GB dahili hafıza
Arka ikili kamera: 48 Megapiksel + 5 Megapiksel
Ön Kamera:  13 Megapiksel
Batarya: 4000 mAh + Hızlı Şarj desteği
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C
İşletim Sistemi: Android 9.0 Pie tabanlı MIUI 10

35 Yorum

  1. Orta seviye kralı diyebilirim. Tabi SAR değerlerini bilmediğimden, sağlığa etkisi için bir şey diyemiyorum…

  2. şirketin çektiği dayanıklılık videoları ile baya iddialı görünüyor umarım en kısa zamanda Türkiye’ye gelir

  3. Mi 8 lite ile note 7 karşılaştırma yapılmalı çok benzer özellikleri var. Ayrıca kamera gerçek 48 mp değil söylentileri var.

  4. Android coplugune bulasmayin diyen tekonoloji fakiri, her yil cihazlarinida yavaslatan ios çöplügunemi girelim? Siğ beyinli…

  5. Çöp diyen dingiller gidin biraz araştırın öğrenin boş boş yorum yapmayın şuan gayet makul bir telefon

  6. Ben bir senedir Xiaomi redmi note 6 pro kullanıyorum çok kullanışlı telefon yapmış adamlar bu telefona çöp diyenler gitsin iPhone alsin

  7. redmi Note 7 de NFC var mı? Bazı telefon satış sitelerinde yok diyor ama sizin bu incelemenizde NFC var görünüyor

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version