Piyasada farklı özelliklerde ve farklı fiyatlarda birçok tıraş makinesi yer alıyor. Özellikle uygun fiyatlı ürünlerin sayısının daha çok olduğunu söyleyebiliriz. Opsiyon zenginliği aynı zamanda kafa karışıklığını da beraberinde getiriyor. Bu nedenle sizin için 500 TL altı en iyi tıraş makineleri listesini derledik.

Ayrıca tıraş için alacağınız cihazda dikkat etmeniz gereken birtakım özellikler de var. Yazımızda bu konunun da detaylarını açıkladık.

3.000 TL altı en iyi robot süpürge önerileri

3.000 TL altı en iyi robot süpürge önerileri

En iyi robot süpürge markaları ve modellerini sizler için listeledik. 3.000 TL altındaki fiyat - performans odaklı modeller, haberimizde.

Tıraş makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler

İlk olarak tıraş makinelerinin yapısına bakmak gerekir. Makinelerin yapılarına baktığımızda ise öne çıkan iki farklı opsiyon vardır. Birincisi sabit, ikincisi ise oynar başlıklıdır.

Oynar başlıklı cihazların en büyük avantajı ise ‘sinek kaydı’ tıraş imkanı sağlamasıdır. Dolayısıyla bu kriterde ihtiyacınıza yönelik bir tercih yapmanız gerekir. Bu kapsamda en iyi tıraş makineleri stilinize uygun olandır.

500 TL altı en iyi tıraş makineleri

Diğer yandan cihazın pilli mi yoksa şarjlı mı olduğuna da bakmalıyız. Bu kriterde de tüketici tercihi öne çıkıyor. Pil veya şarj konusunda net bir avantaj ya da dezavantaj söz konusu değildir. Ancak şarjlı makinelerde kullanım ömrü de tercih kriterleri arasında yer alır.

Birçok teknolojik cihazda olduğu gibi tıraş makinelerinde de ‘su teması’ dert olabiliyor. Fakat bazı makineler hem ıslak hem de kuru kullanım imkanı sağlıyor. Özellikle oynar başlıklı tıraş makineleri, sine kaydı tıraşı hedeflediğinden, ıslak halde de kullanılabilmelidir.

Tüm bunların yanı sıra; ek başlık sayısı, taşıma çantası, cihazın tasarımı gibi diğer etkenler de tercih aşamasında değerlendirilmelidir.

Tavsiye edilen tüm ürünleri görüntülemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

500 TL altı en iyi tıraş makineleri

Sizler için hazırladığımız listede; ürünlerin hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı olmasına özen gösterdik. Bu kapsamda bir araya getirdiğimiz makinelere bakmaya Philips S1121/41 Aqua Touch ile başlayalım.

Philips S1121/41 Aqua Touch

Lisemizin ilk ürünü ‘oynar başlıklı’ yapıya sahip Philips S1121/41 Aqu Touch. Hem ıslak hem de kuru tıraş imkanı sağlayan makine, ‘sinek kaydı’ kesimler için uygun. Ayrıca cihazdaki cilt koruma sistemi de tahrişin önüne geçmeyi hedefliyor.

500 TL altı tıraş makineleri

Öte yandan cihaz tam şarjla, 40 dakika kullanım imkanı sağlıyor. Şarj olma esnasında ise makine tıraş etmiyor.

Braun SK 3000

Sakalı farklı şekillerde kesmek isteyen kişiler, çeşitli ek başlıklara ihtiyaç duyuyor. Bu bağlamda Braun’un tıraş makinesi farklı stiller için uygun. 1 mm, 2 mm ve 3-11 mm uzunlukları için üç farklı tarak ile gelen cihaz, 500 TL altı en iyi tıraş makineleri listemizde yer alıyor.

Şarj konusunda ise makine, 35 dakika kullanım süresi sunuyor. Tam dolum için gereken süre ise 10 saat. Ayrıca cihaz sadece kuru kullanım için uygun.

Goldmaster Janti GM-7141

Ek başlık konusunda zengin olan tıraş makinesi, şarj performansıyla da öne çıkıyor. İlk olarak Goldmaster’ın makinesinin 9 ek başlıkla geldiğini belirtelim. Şarj tarafında ise 2 saatte tam doluma ulaşan cihaz, 120 dakika da kullanım süresine sahip.

Makinenin suya dayanıklılığı ise yok. Cihaz sadece kuru kullanıma uygun.

Philips OneBlade QP2525/20

500 TL altı en iyi tıraş makineleri listemizde hem ıslak hem de kuru kullanım sunan ürünlerden biri de OneBlade oluyor. Ayrıca cihaz, üç ek başlığı ile farklı boyutlarda sakal kesimi imkanı da sağlıyor.

8 saatte tam şarj olan makine, 45 dakika kullanım ömrüne sahip.

Listemizde yer verdiğimiz fakat haberimizde yer almayan alternatif ürünler de var. Bu ürünleri aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz ve inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda cihazların fiyat bilgilerini de öğrenebilirsiniz.

Tavsiye edilen tüm ürünleri görüntülemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.