Reklam

Türkiye’ye gelecek BYD ATTO 3 ile ilk karşılaşma!

4
Reklam

BYD Atto 3 Münih IAA Mobility Fuarı’nda görücüye çıktı. Geniş kabin ve estetik tasarımıyla dikkat çeken Atto 3, Avrupalı sürücülerin zevklerine göre tasarlandı. Çin merkezli elektrikli otomobil üreticisinin yeni SUV modelini ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan ilk kez görüntüledi.

BYD Atto 3 özellikleri ve tasarımı nasıl?

4,4 metre uzunluğunda gelen BYD Atto 3, aerodinamik yapısıyla geniş bir iç hacim sunuyor. Şirketin açıklamasına göre iç tasarımı, spor salonu ekipmanlarından ilham alıyor. C segmentine hitap eden SUV, yüksek verimlilik vadeden elektrikli teknolojisiyle dikkat çekiyor. Atto 3’ün tüm detayları hemen aşağıdaki videomuzda.

Elektrikli BYD ATTO 3'ü buldum! (Türkiye'ye gelecek!)

Atto 3, 60,48 kWh batarya kapasitesine ve 150 kW enerji gücüne sahip. 0-100 km/s hızlanması sadece 7,3 saniye olan C segmenti SUV modeli, tek şarjla ortalama 420 km menzil sürüş vadediyor. 150 kW hızlı şarj desteği sayesinde 29 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80’e dolum sunuyor.

Tesla’yı sollayan BYD, dans edebilen süper otomobilini tanıttı!

Reklam

BYD’nin yeni nesil Blade batarya teknolojisine sahip Atto 3, Münih IAA Mobility Fuarı’nda ilgi görmeyi başardı. C segmentindeki SUV modelleri arasında rekabetçi olmaya aday görünüyor.

Fuarda ayrıca BYD Seal, Han ve Dolphin modelleri de görücüye çıktı. C ve D segmentine hitap eden bu elektrikli otomobiller, çok yakında Avrupa’da satışa sunulacak. Ülkemizde müşterilere açılacak ilk model ise BYD Atto 3 olacak. Ancak diğer modellerin de gecikmeyeceği düşünülüyor.

4 Yorum

  1. Taşkent/Özbekistan’da bir sürü farklı ebatlarda binek araba tipi ve SUV tipi elektrikli BYD (Build Your Dreams) gördüm. Orada bu marka çok yaygındı. Hepsi de birbirinden güzeldi. Darısı TOGG’un başına olsun diyelim.

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version