İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

'Pes' dedirten görüntü

|Ⓢєччαh|05.12.201211 cevap1.612 görüntüleme
2011'den beri35 bin mesaj
#1
Çarptığı kadın yerde kıvranırken o istifini bozmadı



İzmir'in Torbalı İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen 79 yaşındaki Nezahat Kıynak'a, 72 yaşındaki Cavit Karataş, yönetimindeki traktörle çarptı. Kazada yaralanan yaşlı kadın acı içinde sağlık ekiplerini beklerken, traktör sürücüsü Karataş'ın rahatını bozmadan sürücü koltuğunda oturması dikkat çekti.

Kaza, Torbalı İlçesi Belediye Meydanı'nda dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Evine gitmek isteyen Nezahat Kıynak'a, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, meydandan İsmetpaşa Caddesi'ne dönüş yapan Cavit Karataş yönetimindeki 35 TBU 28 plakalı traktör çarptı. Yaralanan kadın yere yığıldı. Talihsiz kadın acı içinde yerde kıvranırken, traktör sürücüsü Karataş araçtan inmedi.

Karataş'ın rahat tavırları dikkat çekerken, olay yerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nezahat Kıynak'ın kaburgalarında kırık olduğu belirlendi.

Yaşlı kadın, ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Karataş ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı

Kaynak
Cevaplar
2008'den beri3.389 mesaj
#2
Biz acaba o yaşta ne yapardık
2008'den beri47 bin mesaj
#3
Bu adamı ölene kadar döveceksin !
2012'den beri70 mesaj
#4
Tek kelimeyle cehalet.
2012'den beri202 mesaj
#5
insanlıktan nasibini almamış denir....
2011'den beri3.305 mesaj
#6
inşallah bi gün onada aynısı olur bizde burdan okuyupta çok iyi olmuş deriz inşallaaaaaaahhhhhh
|Ⓢєччαh| Konuyu açan
2011'den beri35 bin mesaj
#7
djvietnam dedi: ↑
inşallah bi gün onada aynısı olur bizde burdan okuyupta çok iyi olmuş deriz inşallaaaaaaahhhhhh
Allah ona akıl fikir versin, merhamet, insanlık versin diye dua etmek daha güzel.
zaten bu haberin basında yer almasından sonra sanırım çevresi tükürecektir yüzüne eminim.
bazen birinin size manalı bir suskunlukla bakışı hapis cezasından daha ağırdır.
tabii zerre kadar içinde insanlıktan bir eser kalabilmişse.
2008'den beri3.389 mesaj
#8
Hiç kaza yaptınızmı hele yaralamalı veya ölümlü. adamın yaşına bir bakın ve empati yapmayı deneyin olayı seyredenlere diyeceğim yok ancak adamın tepkisizliği araştırılabilir zannetmiyorumki umursamasın
2012'den beri94 mesaj
#9
Ne yapacaktı karga tulumba yükleyip traktöre hastaneyimi götürecekti.Sonrası kırık kaburga nedeniyle sönmüş akciğerler, teyzem yaşarmıydı bilemem.İlk yardım bilmiyorsanız yapacağınız her müdahale cahilliğin ötesinde caniliktir.İlk yardım bilseniz bile ilk kural yaralıyı sağlık ekibi gelene kadar yerinden kımıldatmamaktır.Bu haberden çıkan sonuç su haberin başlığına bağlı olarak toplumumun insanı bütününü görmeden resmin hemen infaza geçmiş.Genel bir davranış modeli yadırgamıyorum.Fırın ekmek olayı çok fırın çok ekmek lazım.Ufak bir kareden tume varım yapmak bu olsa gerek.
Misafir
#10
traktörde oturan adamda yaşlı zaten haberlerde gösterdi röportaj yapmışlar ayakları hastaymış adamın ayakta duramıyomuş o yüzden inememiş araçtan. arkadaşlar zaten basın bi olayı kafasına göre kurgulayıp bizlere o şekilde yansıtıyolar. heleki yazılı basında bi resmin altına herşey yazılabilir inanmayın.
2009'den beri7.542 mesaj
#11
O yaşta hanginiz kaza yapıp arabadan inerdiniz ki? Adam belki de şoka girmiştir ondan inmiyor görünmüştür. Yüzüne tükürmeden önce sormak lazım o anı.
|Ⓢєччαh| Konuyu açan
2011'den beri35 bin mesaj
#12
yahu tamam, nerdeyse adamı melaike ilan ediceksiniz. olabilir, basın abartmıştır, adam yaşlıdır falan filan da...
zavallı kadıncağız uzanmış yatıyor yerde, belki can çekişiyor, insan iner aşağı, bakar, ilgilenir, ambülans çağırır, ama bi şekilde üzüntüsünü belli eder ya...

traktör üstünde film izler gibi oturması sahiden normal mi sizce? o zavallı kadın yerde debelenirken.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.