İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

THY yükseklerden uçuyor

ATmaCA5313.05.20107 cevap1.351 görüntüleme
2009'den beri3.993 mesaj
#1


Türk Hava Yolları'nın (THY) Uganda bağlantılı Tanzanya seferlerine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden (SHGM) onay çıktı.

SHGM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yurt dışı uçuş ağının genişletilmesi amacıyla imzalanan ikili havacılık anlaşmaları çerçevesinde THY, Türkiye'den Uganda ve Tanzanya'ya uçuş gerçekleştirecek.

Uganda üzerinden Tanzanya'ya bağlantılı uçuş talebi onaylanan THY, 13 Haziran 2010'dan itibaren İstanbul'dan Uganda'nın Entebbe kentine, buradan da Tanzanya'nın Darüsselam kentine uçuşlara başlayacak.

İstanbul-Entebbe-Darüsselam parkurundaki karşılıklı seferler Salı, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştirilecek.

-MISIR'DA YENİ UÇUŞ NOKTASI: İSKENDERİYE-

Bu arada, THY'nin Mısır'ın Başkenti Kahire'ye gerçekleştirdiği uçuşların yanı sıra, İskenderiye kentine uçuş gerçekleştirmek için yaptığı başvuru da SHGM tarafından onaylandı. 7 Haziran 2010'da başlayacak İskenderiye seferleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşecek.

''Afrika'ya Açılım Programı'' çerçevesinde ikili havacılık anlaşmalarında Afrika ülkelerine ağırlık veren Ulaştırma Bakanlığı, geçtiğimiz yıl 10 Afrika ülkesi ile anlaşma imzaladı. SHGM'nin imzaladığı ikili havacılık anlaşmaları çerçevesinde Türkiye'nin Entebbe, Darüsselam ve İskenderiye ile birlikte Afrika'daki uçuş noktalarının sayısı 14'e yükseldi.


http://www.yirmidort.tv/guncel/thy-yukseklerden-ucuyor-haber-1836.htm
Cevaplar
2009'den beri10 bin mesaj
#2
Vay be! THY 1.5 yıldır coşturdu gidiyor.Helal olsun.Bundan sonrası için hayırlı olsun :)
2008'den beri1.750 mesaj
#3
son derece normal yolcu varki gidiyorlar
2010'den beri798 mesaj
#4
thy tebrik ediyorum yurtdısında türkiyenin reklamını gercekten cok iyi yapıyorlar
2009'den beri1.760 mesaj
#5
Helal THY inş. böyle devam eder..
2007'den beri4.548 mesaj
#6
Allah iniş takımlarına zeval vermesin:)
2009'den beri6.512 mesaj
#7
ahky dedi: ↑
Allah iniş takımlarına zeval vermesin:)
gazman ??? :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
2008'den beri1.750 mesaj
#8
ah bide kendi uçagımızla uçtugumuzu görsem ölsemde gam deyil :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.