3 boyutlu yazıcı teknolojisinin gelişmesiyle birlikte üretim maliyetleri büyük oranda düştü. Bireysel kullanıcıların da erişebildiği 3 boyutlu yazıcılar, otomotiv ve inşaat gibi birçok sektörde kullanılıyor. Özellikleri ile dikkat çeken Arçelik 3D Yazıcı PT1000 modelini kutusundan çıkardık.
150 TL’ye kendi yayıncı klavyemizi yaptık!
Yayıncıların bilgisayar başındaki işini büyük ölçüde kolaylaştıran yayıncı klavyeleri, doların da etkisiyle bir hayli pahalı durumda. Sizler için sadece 150 TL'ye stream deck yaptık ve inceledik.Arçelik 3D yazıcı incelemesi
Arçelik 3D Yazıcı PT1000 satın almak için: https://bit.ly/2PUTRcf
Prototip üretiminde büyük rol oynayan 3 boyutlu yazıcılar, birçok şirketin üretim maliyetini düşürerek verimliliği artırıyor. Son kullanıcı tarafında ise üretkenliği artıran ve birçok kişiye gelir kaynağı olan 3 boyutlu yazıcılar, günlük hayatımızın bir parçası haline geldi.
Tamamen Türkçe ve tasarımıyla oldukça hoş bir görüntüye sahip olan Arçelik 3D Yazıcı PT1000 modeli ile kolay kullanımı sayesinden istediğiniz baskıyı yapabilir, baskıya hazır yüzlerce dosyaya da anında ulaşabilirsiniz.
Çalışma anında yüksek sıcaklığa ulaşması ve içerisinde hareketli parçalardan dolayı güvenliğinizi sağlamak için tamamen kapalı devre olarak tasarlanması, ergonomik yapısının yanında dikkat çeken bir diğer faktör. Sessiz ve kokusuz çalışan 3D yazıcı, filament yüklemek, kalibrasyon, baskı ön hazırlıkları gibi teknik ifadeler yerine daha basit ve Türkçe dilde bir arayüzle kullanıcıyı karşılıyor.
Arçelik 3D Yazıcı PT1000 teknik özellikleri
Bulut Üzerinden Baskı Özelliği(ICT): Var
Filament Tipi(ICT): PLA /1.75mm
Değiştirilebilir Baskı Ucu(ICT): Var
Elektrik Kesintisinden Sonra Baskıya Devam Özelliği(ICT): Var
Katman Kalınlığı(ICT): 0.3 (mm)
Sessiz Baskı(ICT): Var
Baskı Hassasiyeti(ICT): ±0.20mm
Baskı Hızı(ICT): 100 (mm/s)
Akıllı Filament Takip Sistemi(ICT): Var
Dilimleme Programı Dosya Giriş Formatı(ICT): STL
Ölçüler
Derinlik: 38 cm
Genişlik: 38.8 cm
Yükseklik: 40.5 cm
Ağırlık: 10 kg
Ne arçeligi ?? Flasforge bu yazıcı
Kapak resimlerinde illa işaret parmağınızla bir şeyi göstermeniz mi gerekiyor?
vücudumuzun hayati organlarıni bu yazici ile yazmak mümkünmü? örneğin kalp. örneğin akciğer. örneğin kulak. örneğin parmak????
Bence önce bir beyin yazdırmak gerek, diğerlerini sonra düşünürsünüz.
Beyni ABS mi PLA mi yazdırmak lazım? Hangisi daha esnek düşünme kazandırır?
mümkün olabilir ama tıppi ürün üreticileri için…
ürünün yazılım sistemi berbat teknik destektende yardım alamıyorsunuz not olarak ekliyim.