Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    LG Q6 ne zaman tanıtılacak?

    LG, G6 serisine G6 Plus ve G6 Mini ile devam ediyor Evan Blass’ın LG Q6 olacağını iddia ettiği LG G6 Mini’nin tanıtımı ile ilgili davetiyeler ortaya çıktı. LGBarbeQ sloganı ile paylaşılan davetiyeler, Polonya’da 11 Temmuz’da yapılacak LG etkinliği ile ilgili.

    LG Q6 11 Temmuz’da tanıtılacak!

    30 Haziran’dan bu yana LG Q6 adı ile geleceği yönünde iddialar ortaya çıkan LG G6 Mini, 11 Temmuz’da Polonya’daki LGBarbeQ etkinliğinde tanıtılacak. Davetiyedeki Q harfinin LG Q6’yı temsil ettiği düşünülüyor. Yani LG Q6 ismi netleşmiş durumda.

    Reklam
    Reklam

    LG Q6’nın LG G6 ile aynı şekilde 18:9 en-boy oranına sahip olduğu, ancak küçük ekranlı telefonları tercih eden tüketicilere yönelik olacağı için LG’nin 5.4 inç ekranı tercih edeceği düşünülüyor. Cihazın LG G6’daki 4 GB RAM yerine 3 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. LG bu modelde sadece 32 GB depolama alanını tercih edecek.

    LG’nin ayrıca Q6’da çift kamera yerine 13 MP’lik tek kamera tercih etmesi bekleniyor. Şirketin, Q6 ile orta segment bir ürün sunmak istediği ve amiral gemisi LG G6 ile birlikte sunulan birçok özelliği daha uygun fiyata elde etmek isteyen kullanıcıları hedef aldığı düşünülüyor.

    Reklam
    Reklam

    :: LG Q6 için beklentileriniz neler?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      Cok guzel jack girisini de alta alirsa muthis olur

    2. SDN Okuru

      Bence ideal telefon ekranı boyutu 4.7 inch. 18:9 ekranları pek sevmedim. Kullanım rahatlığı her zaman önce gelmeli. Ekran eğer 4.7 ve altı olursa ve cihazın ekranı ile kasanın yan tarafı arası boşluk epeyce azaltılırsa cihazlar çok daha kullanışlı bir hale gelir. Aslında Iphone 7 kasasının alt, üst ve kenarlarından biraz daha kırpılmış versiyonu yeterli. Gereksiz tasarımlar çıkıyor. Özellikle erkekler büyük telefonlarda çok sıkıntı çekiyor. Iphone 5 serisi cihazlar tek elle pek ala kullanılmıştı. Android cephesinden yeni çıkan cihazlardan Galaxy a3 2015/2016/2017 çok güzel ele oturuyor. Zaten akıllı telefonundan insanlar çok az yazı yazıyorlar. Büyük ekran gereksiz….

    3. SDN Okuru

      bu telefonu ülkede 2000 e satarlar, g6 şuan 2600 e kadar geriledi, kışa kadar bekleyip 1800 e kadar düşer, direk g6 alırım daha iyi. lg telefondan anlamıyor, sadece ekran ve kamera yapsın. ıphone sıstemiyle lg ekran ve kamerasını birleştirsek ya… 2014 üretimi g3 ün kamerası 2016 üretimi 6s e kafa tutuyor..

    4. SDN Okuru

      5.4 inç ve en küçük üye? 🙂

    5. SDN Okuru

      G3 6s kamerasından bahsediyor çünkü o cqhil gözleri hiç s7 s8 görmeniş yazık lgnin çöp kamerasını övüyo 11:52

    6. SDN Okuru

      g3 aldım aldığıma pişman oldum ekranı, bataryası, ana kartı değişti, garanti dahilinde ekran yine sarardı değişim yapmadılar, hakem heyetine verdim bir daha kore malı almayacam, arkadaşımın tv'sinin ortasında ölü pixeller oluşmaya başladı, alabiliyorsanız biraz daha pahalı ama sony alın, 98den kalma walkman hala çalışıyor gerisini siz düşünün

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap