Reklam
    Reklam
    Mobil

    Nokia Lumia Avustralya’ya Çıkarma Yapıyor

    Nokia’yı akıllı telefon pazarında birden popüler hale getiren Windows Phone 7′li telefonlar Lumia ailesi, hem iyi yorumlara  hem de iyi satış rakamlarına sahip olsa da satıldığı ülkelerin azlığı bakımından şu an için büyük oynayamıyor. Analistlerin de 2012 yılında milyonlarca satmasını beklediği Lumia ailesi pazarına bir ülke, hatta kıta ekliyor.

    Reklam
    Reklam

    Avustralya kaynakları, ülkede merakla beklenen Nokia Lumia’ların Avustralya sınırları içerisinde Mart ayında resmi olarak satışa çıkacağını belirtti. İlk aşamada Nokia Lumia 710 ve Lumia 800‘ün satılacağı açıklandı. Nokia Avustralya’nın Müdürü Chris Carr da Lumia 800’ün birkaç farklı operatör ile kontratlı satılacağını söyledi.

    Ülkemizde de merakla beklenen Nokia Lumia’lar için henüz resmi bir tarih yok. Fakat Microsoft’un ilk büyük güncellemede birçok yeni dil desteği vereceği biliniyor. Bu diller arasında Türkçe de var ve Türkçe dile kavuşan Lumia’lar ülkemizde satılmaya hak kazanacak. Nokia Türkiye de satışa başlamak için bu güncellemeyi bekliyor. Nokia Lumia 800’ün yaza kadar ülkemizde satışa çıkması bekleniyor.

    :: Nokia Lumia telefonları ülkemize de bekliyor musunuz?

    Reklam
    Reklam

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. SDN Okuru

      40 yılda bir adam gibi telefon yaptılar, onu da satmayı beceremiyorlar n900 gibi olacak bu telefonun sonu. Dil paketi yüzünden şeklinde bahane mi olur. Dil paketi çıksa da 800 ile 700 gelecekmiş, 900 niye gelmiyor? Ah nokia yapamiyosun, yapsan satamiyosun …

    2. SDN Okuru

      dünyadaki bütün ülkelerden daha fazla cep telefonu alıyoruz türk insanı olarak cep telefonuna karşı bir sempatimiz var aman yeni model çıkmış değiştirme hastalığı bunu bu adamlar görmüyorlarmı ben onların yerinde olsam yeni modeli ilk olarak türkiyede satışa sunarım hatırı sayılır bir satış rakamı elde ederler..

    3. SDN Okuru

      Kim ne derse desin. NOKIA bir markadır. Markdanın ne demek olduğunu bilenler ne demek istediğimi anlarlar. Lumia cihazlar alınası cihazlar.

    4. SDN Okuru

      Steve Jobs Nokia da olsaydı acaba ne olurdu ? Nokia almayanı döverlerdi

    5. Nemre

      Milyar Dolarlık Kamçıyı Yiyen Nokia Bu Hızla Kutuplarda Bile Satışa Başlar

    6. SDN Okuru

      bu kadar beceriksizlik olmaz ama…bu türkiyeye gelene kadar SAMSUNG GALAKSİY SIII çıkar aşağı yukarı fiyat aynı olur nokia satılamaz sonra derki biz nerde hata yaptık sizin microsofta katılmaniz bile hata gül gibi android varken :-P:-P:-P

    7. -Beneficence-

      Niye hep Türkiye teknoloji alanında hep en son sıralarda neden diğer ülkeler gibi piyasaya sürüldüğü an Türkiye’yede ulaşmıyor bu cihazlar..

    8. SDN Okuru

      Bizim ülkemizde de Türk malı bir cihaz geliştirilsin önce Türkiye’de satılsın. Bizim insanımız diğer birçok milletten çok daha zeki. yeter ki önümüzdeki takozlar bir an önce kalksın.

    9. SDN Okuru

      adamlar windows phone 8 i çıkaracaklar bunlar hala w 7 li nokia satma peşindeler onuda beceremdiler ya allah akıl fikir versin.

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap