İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

SSD Diskler Kan Kaybediyor

Yapılan araştırmalara göre SSD diskler 2009 yılında dizüstü sistemler içersinde yüzde 1 ila 1,5 arasında bir paya sahip olacak. Çünkü çoğu üretici hala depolama birimi olarak mekanik sabit diskleri seçiyor. SSD disklerin yüksek fiyatları piyasada daha fazla yer edinmesine engel oluyor.

Gökhan Saltık

okunma

SSD Diskler Kan Kaybediyor

Yapılan araştırmalara göre SSD diskler 2009 yılında dizüstü sistemler içersinde yüzde 1 ila 1,5 arasında bir paya sahip olacak. Çünkü çoğu üretici hala depolama birimi olarak mekanik sabit diskleri seçiyor.

SSD disklerin yüksek fiyatları piyasada daha fazla yer edinmesine engel oluyor. Bir SSD disk fiyatına aynı kapasitede yaklaşık dört adet mekanik sabit disk alabiliyorsunuz. SSD disk üreticileri ise fiyatların düşme trendine girme konusunda bir açıklama yapmıyor. Yapılan araştırmalara göre 2010 yılının yaz ayalarından sonra SSD disklerin fiyatları makul seviyelere inecek.

:: SSD disk fiyatları ne kadara inmeli?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.