Ağ solucanları
Nikel titanyum alaşımı eşliğinde üretilen ağ solucanları, fiziksel saldırılara karşı son derece güçlü. Ayrıca dayanıklılığı ve ufak boyu sayesinde bazı robotların ulaşamadığı yere ulaşabilen bu robotların savaş uçakları aracılığı ile aşağıya doğru atılabildiğini ve hiçbir şekilde hasara uğramadığını söyleyelim.
Çevikliği ile kendisinden söz ettirmeyi başaran bu solucanlar, düşmanların her adımını takip edebilir. DARPA ve Massachusetts Teknoloji Enstitüsü tarafından desteklenen projeler arasında yer alan ağ solucanlarının tam olarak neler yapabildiği bilinmiyor. Bu durum birçok ülkeyi korkutuyor.
Uzay tabanlı lazerler
Füze teknolojilerinin her geçen gün daha da işlevsel bir hâle getirilmesi savunma teknolojilerinin de gelişmesine katkı sağlıyor. Henüz tam anlamıyla kullanılmaya hazır olmayan bu teknoloji, bir füzeyi etkili bir şekilde imha etmek için gereken menzile sahip değil.
Bu lazerlerin şu anda mevcut olan lazerlerden daha güçlü olması gerekiyor. Savunma ekipleri, uzay tabanlı lazerleri geliştirmek ve test etmek için 304 milyon dolarlık bir yardım istedi. Bu projenin 2023 yılında test edileceği öngörülüyor.
kontrol edilebilir kitle imha silahları en önemlisi şuan kullanılmayan tüm nükleer silahların nedeni kontrolsüz olmaları
Gerçekten güzel bir yazı olmuş
Allah savaşı seveninde düşüneninde belasını versin
Hayale KDV yok ÖTV yok MTV hiç yok kur kafanda…
3. Dünya savaşında sadece kılıçlarla savaşıcaz boşa üretiyorsunuz bunları.
hiç iyi bi yere gitmiyoruz hiç. bilimkurgu filminden sahneler izliyorum adeta
3. Dünya savaşını bilemem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olacak.
Albert Einstein