POPÜLER HABERLER

Foxconn, Mitsubishi için elektrikli araç üretecek! Europa Universalis V resmen duyuruldu! MSI, QD-OLED oyuncu monitörünü duyurdu! Mafia: The Old Country’den oynanış fragmanı geldi! Huawei HarmonyOS, PC platformuna da geliyor! Marvel, içerik stratejisinde değişikliğe gidiyor! Mark Zuckerberg, Apple'a gönderme yaptı! OpenAI, Microsoft'a yaptığı ödemeleri azaltıyor! Spotify, yeni oynatma özelliklerini duyurdu! OPPO Reno 14 performans testinde: Neler sunacak?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

SDN TV

Teknoloji Haberleri

Apple, Safari için yapay zeka desteği sunacak!

Apple, Safari tarayıcısına yapay zeka destekli bir arama motoru entegre etme fikrini gündemine aldı. Şirketin bu doğrultuda, Perplexity...

YBS Summit 2025: Nişantaşı Üniversitesi’nde kariyerin zirvesi

Nişantaşı Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü, geçtiğimiz yıl büyük bir ilgiyle karşılanan YBS Summit 2024’ün ardından, bu yıl...

Sony Xperia 1 VII tanıtım tarihi resmen açıklandı!

Sony, uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı Xperia 1 VII için geri sayıma geçti. Şimdiye kadar ortaya çıkan raporlar...

Honor 400 serisi, yapay zekalı kamera ile geliyor!

Honor, yeni akıllı telefon serisi Honor 400 ve 400 Pro’nun tanıtım tarihini 22 Mayıs olarak açıkladı. Şirketin yaptığı...

AMD, tarihinin en yüksek çeyrek gelirine ulaştı!

AMD, 2025 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, tarihinde ilk kez bir çeyrekte 7,44 milyar dolar gelir...

Seagate, 100 terabaytlık hard disk geliştiriyor!

Seagate, sınırları zorlayan yeni nesil bir sabit disk üzerinde çalışmaya başladı. Şirket, 2030 yılına kadar 100 terabayt kapasiteye...

iPhone pil değişim ücretleri ne kadar? [2025]

Apple kullanıcıları için en önemli konulardan biri olan pil ömrü, zamanla düşen performansla birlikte cihaz değişiminden önce gündeme...

Telefon Ara

Yüksek Puan Alan Telefonlar

Forumdan Başlıklar

Keşfet

Oyun Dünyası

Ürün İnceleme

ürün inceleme haberleri
FIRSATLAR