Almanya‘da gerçekleştirilen CeBIT 2011‘de bir araya gelen teknoloji devleri, etkinliğin partner ülkesi olan Türkiye için ortak görüş olarak; ülkemizin en önemli değerinin; sahip olduğu genç nüfusu olduğunu dile getiriyorlar.
Özellikle de Avrupa ülkeleri, teknolojide hızlı yol almalarına rağmen, gelişen teknolojiyi gündelik hayata geçirme konusunda sıkıntı çekiyorlar.
Çünkü yaşlı nüfusa sahip olan bu ülkenin vatandaşları, teknolojiyi ve yeniliğe teslim olmakta güçlük çekiyorlar.
3 Çocuğun Faydaları!
Türkiye, şu anda bu avantajını sonuna kadar kullanıyor. Dünyadaki en önemli markalar, ülkemizi keşfedilmemiş Pazar olarak görüyor ve yatırım yapmaya devam ediyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın katıldığı her nikah töreninde “En az 3 çocuk” tavsiyesinin altında yatan nedenlerden biri de, bu olsa gerek.
Ticari markalar, genç nüfusa ulaşmak konusunda sıkıntı çekmeseler de, yine de gelirlerini artırmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak için orta yaş ve üstü kişilere de ulaşmak için plan yapıyorlar. Bu markalar arasında internet servis sağlayıcıları da mevcut.
Vitamin, TTNET Çocuk vb. ürünlerle gençlerin yoğun rağbet ettiği servislere imza atan TTNET gibi çok geniş kitlelere hitap eden markaların yakında açıklanması beklenen ürünleri arasında, yetişkinlere özel içeriklerin de olduğu katma değerli servisler bulunuyor.
Bu servislerle beraber, alışkanlıklarını değiştirmekte güçlük çeken kişilerin de yeni teknolojilerden faydalandırılması hedefleniyor.
:: Yetişkinlere internet kullandırmak için sizin de fikirleriniz var mı?
Tıklayın, forumda tartışalım.
inciciler versin dedeleri TTNET’e
Ben de "dedeler" deyince ne oluyor dedim bir an.
Ya bu başlıklara artık dedeler diye yazmayın,aklıma direk inci geliyor
Böyle başlık mı olur ya dedelerin ne işi var ttnet te
ttnetin bir kenarında dedeler kullanamaz diye bir notmu varda ben göremedim.
TTNET kötü yola düşmüş
Bizim Türk firmalarının çoğundan adam olmaz.Çünkü insan değillerŞaka bir yana gerçekten söylüyorum dünyada en başarısız firmalar bizim firmalar olmayı hak ediyorlar.Çünkü gerek devletin aldığı verilerin çok yüksek olmasından ve gerekse gerçek anlamda profesyonel olamamalarından dolayı sıkıntıları tüketiciler çekiyor.Turkcell,TürkTelekom gibi firmalar örnek verilebilir. Katılmayan olabilir ama ben çoğundan istediğim randımanı alamadım.En yavaş interneti en pahalı kullanıyoruz,en pahalı petrol ürünlerini kullanıyoruz,teknolojik ürünler hem geç geliyor ve hem de dışardan çok daha pahalı.Daha saymaya gerek yok.Bir örnek de çalıştığım firma ile ilgili.Amerikan firmasında çalışıyorum.Çalışma şartları iyi,sosyal güvenceleri iyi, maaşı da iyi.Yeter ki kişi yetişmiş eleman olsun.Ama aynı iş üzerinde yabancı firma ile yerli firma arasında hem işleyiş ve hem de çalışanlara gösterilen değer bakımından dağlar kadar fark var.Bizim firmaların başarılı olması için daha çok çalışmalar lazım.
Amerikan sirketinde calisan vatandas. Sikayet etme. Sen bu sirketlerin basina gecip duzeltecek adam adayisin. Mizmizlanacak adam degil.
Müşteri odaklı gibi görünüp kâr’dan başka bir odağı olmayan bir şirketin, hedeflerinde de kârdan başka ne olabilir ki?
ürünü görelim derim önce ondan sonra sağlam bir şekilde eleştiririz
Detaylı bir inceleme yaparız o zaman, en eleştirilisinden yorumları büyük bir zevkle yazarız (:
o nasıl başlık öyle
başlık bana ait açmayın dedeler