Indiana Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren bilim insanları, daha önce eşine rastlanmamış bir cihaz geliştirdi. İşte detaylar…
2024’te sağlığınızı daha derinlemesine anlama ve yönetme çağı başlıyor. Akıllı bilekliğin yerini biyosensörler alacak! İşte ayrıntılar…
Güneydoğu Asya’da yeni bir salgın mı ortaya çıkıyor? Bölgedeki birçok ülkede tatlı su balıklarından kaynaklanan bir hastalık yayılıyor.
Son zamanların gözdesi yapay zeka hayatımıza birçok kolaylık sağladı. Bunun üzerine Microsoft yapay zeka alanına neden bu kadar çok yoğunlaştığı ortaya çıktı!
Daily Mail’e göre Corona virüs, 15 ülkede henüz yok. Corona virüsten etkilenmeyen ülkeler hangileri bu haberimizde sizlerle paylaşalım.
Bilim insanları düşünceleri sese çeviren alet yapmayı başardı! Söz konusu teknoloji bir çok alanda kullanılabilecek. Konu ile ilgili detaylar haberimizde.
Araştırmacıların uzun süren çalışmalar sonucunda ürettiği beyin implantı, felçli hastaların bilgisayar kullanımı adına yeni bir umut ışığı doğurdu.
Türk halkı hastaneye gitmeden önce, ilk olarak internet araması yapıyor. Sağlık sorunlarımızda öncelikli olarak kendi tanımızı kendimiz koymaya çalışıyoruz. İşte sağlık aramalarından ilginç rakamlar!
Yüksek teknolojili (hi-tech) kalem, kardiyak hastalıkların teşhisini kolaylaştıracak. Doktorlar ve cerrahlar yüksek teknolojili kalem ile teşhis doğruluğunu artıracak.
Bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz, küçük bir cihazla bedeni tarayan ve saniyeler içinde hastalık teşhisi yapan cihazlar…
Yapay zeka çalışmaları hızla devam ederken, Google yapay zekayı pratik bir alanda kullanma fırsatı buldu.…